måndag 25 januari 2010

Utlovade bilder

Ja här kommer bilderna jag lovade mig själv att lägga ut, samt en bild från i lördags när vi var ute och skulle draksegla. Vinden bar dock inte tillräckligt, tyvärr.
Dett är en mycket intressant leksak som fler borde prova på, bara det blåser.

Har precis avmonterat alla lister och den gamla nylontampen som satt kring relingslisten. Den har dock samlat lite fukt så det översta bordet har blivit lite mörkt och murket, borden har släppt från akterspegeln och de främre ändarna på borden är dåliga samt dåigt fästa till förspegeln. Infästningen till knäna och balkvägarna är också dåliga, i princip är det bara att göra om allt från början, samt laska och lusa lite. Här har jag renskrapat halva båten lite drygt, samt grovslipat.




Botten är däremot okej och fixad men olja och järnmönja, men dammig. Hon kommer bli fin när hon är färdig, tack och lov är hon liten, så varje momen tar inte så lång tid. Torkade av borden med lite fukt för att gäcka sinnet om hur det kommer se ut när det är färdigt. När det är dags för sjösättning kommer hon att döpas till Beatrice. Hon har inget namn idag, och det är ett fint namn, dessutom passar det bra på henne. (Liten, söt och trasig.)

Inga kommentarer: